Koebenhavn-kontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Albertslund

10 - 100 m2 kontorfællesskab i Albertslund til leje

Pæne omgivelser til glæde for medarbejdere og kunder

Ledige kontorer på både 1. og 2. sal i størrelserne 30 – 80 m², med mulighed for at kombinere flere kontorer ved siden af hinanden.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 og 2022 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 40 forskellige lejere, blandt andet til Zimmer Biomet Denmark, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålene udgør fine aflukkede kontorer på både 1. og 2. sal i vores BUCH BUSINESS CENTER, med det sædvanlige præsentable og moderne udtryk, hvor I har mulighed for at kombinere flere kontorer ved siden af / overfor hinanden.

Lejemålene på 1. salen er nybygget i 2018, og er et veletableret kontorfællesskab, som har ført til udvidelsen på 2. salen. Her er alt modernisteret og istandsat fra bunden med sortnisterede tæppefliser, led-belysning og glasdøre ind til kontorerne. To nye tekøkkener, 8 toiletter (m/k), mø...